Betalen via Postex

U kunt uw post digitaal of op papier ontvangen. Als u ervoor kiest om uw post digitaal te ontvangen, krijgt u deze in uw mailbox. Het bedrijf dat de post digitaal naar u verstuurt heet Postex. Post op papier ontvangt u in de brievenbus.

Hoe herkent u een mail van Samenwerking?
De mail die u ontvangt als u post van Samenwerking krijgt heeft altijd 'Nieuwe post van Samenwerking' als onderwerp. De afzender is altijd 'Samenwerking' met als emailadres klantenservice@samenwerking.nl. De post die u heeft ontvangen kunt u terugvinden in het huurdersportaal van Samenwerking. Via de knop ‘Mijn Samenwerking inloggen’ rechts boven op de website komt u in het huurdersportaal.


Hoe herkent u een brief van Samenwerking?
De brief, de envelop en het voorblad zijn te herkennen aan het logo van Samenwerking.
 

Hoe kunt u uw voorkeur wijzigen? 
Wij horen graag uw voorkeur voor het ontvangen van de post. U kunt via de post die u van ons ontvangt uw voorkeur altijd weer wijzigen. Ook als u uw post op papier wilt blijven ontvangen, is het goed om uw voorkeur door te geven.
Dit kan op 2 manieren:

  • Als u post ontvangt van Samenwerking, kunt onder aan deze pagina de PTX-code invullen die op het voorblad van uw brief staat. U komt dan in de digitale omgeving van uw post en hier kunt u uw voorkeur wijzigen. 
  • Bij digitale post klikt u op de knop in uw email. Hierna kunt u uw voorkeur wijzigen.
     

Wat is het voordeel van digitale post?
•    U kunt uw post digitaal inzien en opslaan
•    U kunt eenvoudig betalen via iDEAL
•    U kunt uw ontvangstvoorkeur wijzigen


Let op!  Nog niet alle post wordt op deze manier verzonden. Dit wordt stapsgewijs ingevoerd. Hierdoor is het mogelijk dat u nog post op papier ontvangt ondanks dat u een voorkeur voor digitaal heeft doorgegeven. Uw voorkeur wordt zo snel mogelijk verwerkt, dit kan enkele dagen duren. We sturen zoveel mogelijk post via uw voorkeurskanaal. Brieven waar een antwoordenvelop wordt meegezonden en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen. Deze post zult u altijd op papier ontvangen.

Vul eerst de code in...

Vul hier de PTX-code in die op uw brief staat: