Compliment of klacht dienstverlening

Wij horen het graag als u goed geholpen bent, maar ook wanneer u ontevreden bent. U vult hiervoor het formulier in. Zo werken we samen aan een betere dienstverlening. 

Overlast
Wilt u overlast melden? Dat kan hier

Reparatie
Wilt u een reparatieverzoek indienen? Dat kan hier

Veel gevraagd over Compliment of klacht dienstverlening

Ik heb een klacht over een medewerker van jullie organisatie. Waar meld ik dat?

Algemeen

Een klacht over onze dienstverlening kunt u hier melden.

Ik heb een klacht over de schoonmaakwerkzaamheden in mijn woongebouw. Waar meld ik dat?

Algemeen

Een klacht over de schoonmaakwerkzaamheden meldt u bij Romaro:
Telefoon: (0180) 463 355
E-mail: schoonmaakgroep@romaro.nl

Ik heb een klacht over groot onderhoud in mijn woning. Waar meld ik dat?

Algemeen

U kunt dit aangeven bij de opzichter die betrokken is bij het project.

Wat is jullie klachtenprocedure?

Algemeen

We doen ons uiterste best om u een optimale dienstverlening te bieden. We vinden een goede relatie met u erg belangrijk. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Laat het ons weten als u niet tevreden bent. Wij leren graag van uw klacht. Zodat we het in de toekomst beter kunnen doen.

Hoe behandelen wij uw klacht?
Binnen tien werkdagen na ontvangst van uw klacht ontvangt u een reactie. Lukt het ons niet om binnen tien werkdagen te reageren, dan laten wij u dat weten. Het is mogelijk dat wij uw klacht afwijzen. Wij leggen u altijd uit waarom. Na ontvangst van uw klacht nemen we deze in behandeling. We gaan graag met u in gesprek en nemen binnen 10 werkdagen contact met u op. Op die manier zoeken we samen naar een goede oplossing.

Ik ben niet tevreden met de oplossing die jullie voorstellen. Wat kan ik doen?

Algemeen

Als we er samen niet uitkomen, dan kunt u het geschil voorleggen aan de Geschillenadviescommissie.

De Geschillenadviescommissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen die uw klacht bekijken en beoordelen. Het is aan de commissie om te bemiddelen in het geschil. U en wij kunnen ook worden uitgenodigd voor een hoorzitting.De Geschillenadviescommissie brengt een gekwalificeerd advies uit aan de directie van Samenwerking.

Huurcommissie
Gaat uw klacht of geschil over servicekosten (hoogte en/of afrekening), hoogte huurprijs of onderhoud? Dan kunt u ook naar de Huurcommissie.
De uitspraak van de Huurcommissie is bindend. Dat betekent dat zowel u als wij ons moeten houden aan de uitspraak van de Huurcommissie. 

Bezwarencommissie Huisvesting
Gaat uw geschil over de woningtoewijzing? Dan kunt u deze indienen bij de Bezwarencommissie Huisvesting regio Rotterdam Dit moet binnen zes weken gebeuren nadat de klacht is ontstaan.
De uitspraak van deze commissie is bindend voor Samenwerking. Kijk hier of de Bezwarencommissie Huisvesting u kan helpen én hoe u dit moet aanpakken.