Gouden Huurders in het zonnetje

Op maandag 30 november, en dinsdag 1 december jl. stonden de Gouden Huurders van Samenwerking in het zonnetje. Het ging om 37 huishoudens van waarvan de bewoner(s) al minimaal 50 jaar op hetzelfde adres bij Samenwerking huren.

Een bijzondere mijlpaal die ondanks alle beperkende Corona maatregelen niet stil voorbij mocht gaan. Bij Samenwerking was er zelfs een werkgroep voor samengesteld die achter de schermen al maanden werkten aan de voorbereiding van dit moment.

De bedoeling was om deze huurders te laten zien dat we hen waarderen en blij zijn dat ze nog met plezier van ons wonen. Daarom gingen we gewapend met cadeaupakketten met alle collega’s op pad. Op gepaste afstand zijn de pakketjes overhandigd en was er bij de voordeur ruimte voor een felicitatie en een kort gesprek. Bijzonder waren de mooie verhalen die ter sprake kwamen over alle jaren dat zij er wonen. En hoe zij destijds in de woning terecht zijn gekomen.

Nu een aantal dagen verder kijken we terug op een geslaagde viering. We genieten ontzettend van alle leuke reacties die we van onze Gouden Huurders ontvangen.

We wensen de Gouden Huurders van 2020 nog vele gezonde jaren en woonplezier toe bij Samenwerking!

Geplaatst in: Mijn Samenwerking

Terug naar overzicht