Woningstichting Samenwerking presenteert nieuwe koers

‘We heten niet voor niets Samenwerking.’ Zo luidt de naam van het nieuwe beleidsplan.
Op donderdag 8 oktober jl. presenteerde Samenwerking de koers voor de komende vier jaar. Met als ondertitel: ‘Hoe zie jij de toekomst van onze stad?’ Een oprechte vraag aan iedereen om ons heen.

 

Het afgelopen jaar is gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe koers. Samenwerking heeft hiervoor een beroep gedaan op de visie van haar stakeholders. ‘Ons beleidsplan is nog niet af!’ Zo sloot directeur-bestuurder Mark van de Velde zijn korte speech af. Bouwen aan een veerkrachtige stad doe je immers samen. Met deze uitnodiging bouwt Samenwerking voort op de rijke traditie van het natuurlijke bondgenootschap tussen corporaties en gemeente in Vlaardingen.

Ondanks de bijzondere tijd en bijhorende beperkingen die we nu beleven zijn we extra blij met de steun en betrokkenheid van onze stakeholders. We kijken terug op een vruchtbare bijeenkomst en danken iedereen nogmaals voor hun aanwezigheid. Maar vooral kijken we de komende jaren uit naar mooie samenwerkingen en een veerkrachtig Vlaardingen

Geplaatst in: Mijn Stad

Terug naar overzicht