Vernieuwde Privacywet

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming in werking. 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) is twee jaar geleden al in werking getreden, maar vanaf 25 mei 2018 moeten landen in de Europese Unie zich hier ook aan houden.

Als u bij Woningstichting Samenwerking klant bent of werkt, kunt u erop vertrouwen dat Samenwerking rekening houdt met uw privacy en zorgvuldig omgaat met uw gegevens. Privacy gaat over uw persoonlijke levenssfeer en uw persoonsgegevens zeggen daar wat over. Om die reden gebruikt en beveiligt Woningstichting Samenwerking Vlaardingen uw persoonsgegevens volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de vernieuwde privacyverklaring leest u welke gegevens wij van u gebruiken, waarom en waarvoor, met wie wij deze delen en hoe u dit zelf kunt controleren. Zo weet u precies hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

 

Geplaatst in: Mijn Samenwerking

Terug naar overzicht